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2025年度 文教トピックス

10/20Mon.【Focused Immersion with Paul sensei】

文教トピックス 2025年10月20日

Today, Paul sensei taught math and P.E. in English to the 1st and 2nd graders as part of the Focused Immersion Program.
The children were overjoyed to see him again after such a long time.

Before the fifth period, the 1st graders listened to Halloween picture books read by Paul sensei. Their bright smiles filled the classroom.

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Today, the students had lunch with their mixed-grade “Renge” groups and enjoyed chatting and spending time together.

Tomorrow, during the school excursion, they will open their own lunch boxes and share a pleasant time with their Renge group friends.

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・牛乳
・とりの甘辛揚げ
・チンゲン菜の和え物
・水菜の味噌汁

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☆ 「とりの甘辛揚げ」は、にんにくと生姜が効いた甘辛い味付けのから揚げです。ごはんによく合いました。

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☆ 「チンゲン菜の和え物」は、ごま油の香ばしさと酢の甘酸っぱさがおいしい和え物です。もやしとチンゲン菜に味がよくからんでいました。

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☆ 「水菜の味噌汁」は、大根、人参を合わせています。水菜は加熱してもシャキシャキの食感が残っていました。

明後日の給食は「ささみのソースカツ」です。お楽しみに!

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