2/8火【体育・生活】

とてもよいお天気のもとで、体育が始まりました。
準備体操ものびのびと体を動かしています。

サッカーでは、勝負にこだわる真剣なゲームが行われました。
暖かいお天気の中、みんな元気に走り回っていました。

【English】

February 14th is Valentine’s Day. Today at school we talked about Valentines traditions and what elementary school students usually do in America and Canada for Valentine’s Day.

We also watched a video explaining how to make Valentine’s Day art projects.

【生活科】

今日は、虫の冬越しのようすについて学習しました。
1年生の中には、虫が大好きな人とそうではない人がいるので、授業の初めには歓声や悲鳴が混ざり合ったどよめきが起こりました。

写真は、ワークシートに色付けをしているところです。